Δελτίο Τύπου - Εθελοντική αιμοδοσία 3/4/2019

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας διοργάνωσε με επιτυχία εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας και Διαφώτισης (ΣΕΑΔ) Επαρχίας Λάρνακας, μια δραστηριότητα που καθιερώθηκε ως θεσμός, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2019 στα Γραφεία του Συμβουλίου. 
Στην αιμοδοσία έλαβε μέρος όλο το προσωπικό του οργανισμού, συμβάλλοντας στο να στεφθεί με επιτυχία η όλη προσπάθεια.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη που δίνει ζωή και ελπίδα προς τον συνάνθρωπό μας και ταυτόχρονα αποτελεί ένα μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.  

Η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές! Γίνε χορηγός ζωής γιατί όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ζωή και ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη.


Φωτογρφαικό Υλικό

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 10

Xpert Tabs

water-lab.

Μεγάλη σημασία δίδεται από το Συμβούλιο στην καθημερινή και συστηματική παρακολούθηση της ποιότητας του νερού για προστασία της δημόσιας υγείας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα χημικών και βακτηριολογικών αναλύσεων, που γίνονται από το Γενικό Χημείο του κράτους πάνω σε δείγματα νερού που λαμβάνονται από την Υγειονομική Υπηρεσία Λάρνακας από τις πηγές του Συμβουλίου, τις υδατοδεξαμενές και από διάφορα σημεία κατανάλωσης, το νερό είναι υγιεινό και κατάλληλο απ΄ όλες τις απόψεις για ανθρώπινη κατανάλωση.

Read More

water-leak.jpg

Μέρος της ποσότητας νερού που διοχετεύεται στο δίκτυο υδατοπρομήθειας δεν καταγράφεται από τους υδρομετρητές των καταναλωτών λόγω ανακριβειών, λανθασμένων ενδείξεων των υδρομετρητών και άλλων συναφών αιτιών, ή και λόγω απωλειών. Οι απώλειες αυτές οφείλονται κατά κύριο λόγο σε διαρροές που δεν μπορούν να εντοπιστούν εγκαίρως ή ζημιές που προξενούνται στο δίκτυο από τρίτους. Το ποσοστό της μη τιμολογηθείσας ποσότητας νερού περιορίστηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα πριν από την περίοδο 2008 - 2009 που εφαρμόστηκαν τα περιοριστικά μέτρα στην παροχή νερού.

Read More

lwb-projects

  • Προγραμματίζεται η ανέγερση νέας υδατοδεξαμενής, χωρητικότητας 11.000m3, στον ίδιο χώρο με τις υφιστάμενες.
  • Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιδιόρθωση και στεγανοποίηση των υφιστάμενων δεξαμενών του ΣΥΛ στα Κλαυδιά.