button-e-invoice (gr)

empty-gr

Search

FaLang Language Switcher

Ομιλία Διευθυντή για την Εκδήλωση 16ης Μαρτίου 2016

Κύριοι Βουλευτές

Αγαπητέ Πρόεδρε και Μέλη του Συμβουλίου

Εκλεκτοί Προσκεκλημένοι

  

Όπως ακούσαμε, κυρίες και κύριοι, ο διαγωνισμός φωτογραφίας σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Μέσα από τις φωτογραφίες που υποβλήθηκαν μπορούμε να ταξιδέψουμε σε πανέμορφους υγροβιότοπους της Κύπρου μας, μπορούμε να θαυμάσουμε μοναδικά μνημεία που συνδέονται με την ιστορία της υδατοπρομήθειας στον τόπο μας και να δούμε ζωντανές σκηνές από τις καθημερινές δραστηριότητες συνανθρώπων μας με το νερό. Η επιτυχία αυτού του διαγωνισμού δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πολύτιμη συνεργασία του Προέδρου της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, κ. Κώστα Χαραλάμπους, των μελών της ΦΕΚ, αλλά και του μέλους της κριτικής επιτροπής κ. Άγη Ταραμίδη. Παρακαλώ, επομένως, τον Πρόεδρο της Εταιρείας να δεχτεί ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο εις ένδειξη της εκτίμησης του Συμβουλίου προς τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου. Καλώ τον Πρόεδρο του Συμβουλίου να προσέλθει στο βήμα για τις απονομές.

Το 1ο Βραβείο, €250, απονέμεται στον κ. Λοΐζο Οικονομίδη για το έργο του "Ελπίδα Ζωής", το οποίο είναι και το θέμα της Αφίσας του Συμβουλίου για τα 50χρονά του.

2ο Βραβείο, €150, απονέμεται στην κα Μαρία Τοφαρίδου για το έργο της "Πέτρα και νερό".

3ο Βραβείο, €100, απονέμεται στον κ. Στέλιο Αλεξάνδρου για το έργο του "If we don’t use it, we lose it".

Έπαινοι, συμβολικής αξίας €20, απονέμονται στους ακόλουθους:
Κωνσταντίνος Παναγίδης για το έργο του "Αντανακλάσεις",
Δήμος Αντωνίου για το έργο του "Φράγμα Ξυλιάτου",
Γιώργος Καραγιώργης για το έργο του "Καμάρες",
Πάμπος Χαραλαμπίδης για το έργο του "Στο συντριβάνι",
Ανδρέας Στεφάνου για το έργο του "Αλυκή Λεμεσού",
Δημήτρης Παναγή για το έργο του "Μετά τη βροχή"
Παναγιώτης Κυριάκου για το έργο του "Millomeris",
Παναγιώτης Μαρίνου για το έργο του "Επίγειος Παράδεισος", και
Σώτος Παντελή για το έργο του "Millomeris Waterfall".
Σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν σταλεί πιστοποιητικά συμμετοχής.

Για το διαγωνισμό ζωγραφικής, θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Επιθεωρητή Τέχνης κ. Γαβριήλ Γεωργίου και τα μέλη της Επιτροπής κο Βαγγέλη Ευαγγέλου και την Υποδιευθύντρια κα Χριστιάνα Μάρκου, η οποία μάλιστα συντόνισε την όλη προσπάθεια και ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού για να κατευθύνει τους μαθητές και να τους βοηθήσει να αναδείξουν το ταλέντο και την καλαισθησία τους. Θα καλέσω την κα Χριστιάνα Μάρκου για να της αποδοθεί από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο εις ένδειξη της εκτίμησης του οργανισμού μας προς την Υπηρεσία της.

1ο Βραβείο, €400 μοιράζεται εξίσου στους Θεοφύλακτο Στυλιανού, στην Κυριακή Κυριάκου, στην Μύριαμ Γκατ και στον Ανδρέα Κουλουμή του Λυκείου Αγ. Γεωργίου για το κοινό έργο ζωγραφικής που ετοίμασαν.

2ο Βραβείο, €250, απονέμεται στη Δανάη Πάτσαλου του Λυκείου Αραδίππου "Τάσος Μητσόπουλος".

3ο Βραβείο, €200, μοιράζεται εξίσου στις Κορίνα Γιαννακοπούλου και Αναστασία Φιλίππου του Παγκυπρίου Λυκείου για τα έργα που ετοίμασαν η καθεμιά ξεχωριστά.

Έπαινοι απονέμονται στους:

Πάνο Αντωνίου του Παγκύπριου Λυκείου και
Αθανάσιο Τζεβελέκο της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας

Σε όλους τους συμμετέχοντες έχουν επίσης σταλεί πιστοποιητικά συμμετοχής.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όσους συναδέλφους δούλεψαν για την πραγματοποίηση της παρούσας εκδήλωσης και όλους εσάς για την υπομονή σας. Μπορείτε να απολαύσετε την έκθεση.

Language Switcher -offcanvas

main menu