button-e-invoice (gr)

empty-gr

Search

FaLang Language Switcher

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας και Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνομολόγησαν και υπόγραψαν στις 19 Σεπτεμβρίου 2017, πρωτόκολλο συνεργασίας το οποίο αναμένεται να ενδυναμώσει τη στενή σχέση των δύο οργανισμών. Το πρωτόκολλο συνεργασίας υπογράφτηκε από τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ Καθηγητή κ. Ανδρέα Αναγιωτό και τον Διευθυντή του ΣΥΛ Λάρνακας κ. Σοφοκλή Χριστοδουλίδη. Οι κ.κ. Αναγιωτός και Χριστοδουλίδης τόνισαν τη σημασία που και οι δύο αποδίδουν στην διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με τους παραγωγικούς φορείς, για την πρόοδο και ευημερία του τόπου.

Το πρωτόκολλο συνεργασίας καλύπτει τομείς όπως: (i) κοινές πολιτιστικές, επιστημονικές, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, (ii) συμβουλευτικές-επιστημονικές υπηρεσίες και μελέτες, (iii) κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα , (iv) τοποθέτηση φοιτητών σε εργασιακούς χώρους, και (v) ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα με προοπτικές ανάπτυξης συνεργασίας και αμφίδρομης ωφελιμότητας, όπως η χρήση και εφαρμογή έξυπνων συστημάτων για την παρακολούθηση της κατανάλωσης και της ποιότητας νερού στο δίκτυο υδατοπρομήθειας, η χρήση ευφυών πληροφοριακών συστημάτων για τον έγκαιρο εντοπισμό διαρροών νερού, και άλλοι τομείς όπου η τεχνογνωσία και εμπειρογνωμοσύνη του Πανεπιστημίου θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Language Switcher -offcanvas

main menu