button-e-invoice (gr)

empty-gr

Search

FaLang Language Switcher

Δελτίο Τύπου

 

 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων λειτουργίας του, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας διοργάνωσε χθες και σήμερα (15 και 16 Οκτωβρίου) Πανηγυράκι Νερού στο Δημοτικό Κήπο Λάρνακας και στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Μουσείο για παιδιά «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» και περιλάμβανε παιγνίδια, πειράματα και άλλες δραστηριότητες σε σχέση με το νερό.

Στην εκδήλωση φιλοξενήθηκαν παιδιά των δημοτικών σχολείων της Λάρνακας, τα οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινία μικρού μήκους για το νερό, αφήγηση παραμυθιού από το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης «Παιδο-παιχνιδίσματα και Παραμυθοσκαρφίσματα» και παράσταση θεάτρου σκιών από Καραγκιοζοπαίχτη. Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκε υγιεινό πρωινό προσφορά της Τράπεζας Κύπρου.

Πέρα από τον εορταστικό της χαρακτήρα, η εκδήλωση αποσκοπούσε στην ανάδειξη της σημασίας του νερού για την ανθρωπότητα και στην ανάγκη που υπάρχει, ιδιαίτερα στον τόπο μας, για την εξοικονόμηση και την προστασία του.

Αύριο Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, το Πανηγυράκι θα είναι ανοικτό για το κοινό και τα παιδιά που θα παρευρεθούν θα μπορέσουν να απασχοληθούν με τα δημιουργικά παιχνίδια και τις άλλες δραστηριότητες του Μουσείου «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε το Σάββατο και να περάσουμε μαζί ένα όμορφο πρωινό.

Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας
Οκτώβρης 2015

 

Φωτογραφίες Τριήμερου Πανηγυριού Νερού 15-17/10/2015

 

 

Language Switcher -offcanvas

main menu